Støtte for ReSound Smart app

Resound Smart app
Hvis du har et ReSound Smart høreapparat kan du bruke ReSound Smart app til å tilpasse høreopplevelsen helt etter egne preferanser. Enkelt. Diskret. Og rett fra mobiltelefonen din.

Nedlastinger

For å kunne støtte dem som opplever denne nye verdenen på best mulig måte, har vi laget materiale for å hjelpe deg med å bli kjent med denne teknologien.

Filene lastes automatisk ned når du klikker på dem:

Hurtigguide til ReSound Smart app

Fra mars 2019

Nytt intuitivt design

Den redesignede ReSound Smart app har nå enkel og intuitiv navigasjon med ett-trykks tilgang til de viktigste app-menyene, som programvelger, favoritter og hurtigjustering av Sound Enhancer-innstillinger via hurtigknapper på hjem-skjermen.

Funksjonaliteten i appen er den samme. Bare godta oppdatering av appen på smarttelefonen og følg instruksjonene, og du vil få oppleve den nye ReSound Smart app.

Den redesignede appen er kompatibel med de samme enhetene som tidligere.
Les mer om kompatibilitet

Vanlige spørsmål

Kompatibilitet

Er smarttelefonen/nettbrettet mitt kompatibelt med ReSound Smart app?
Er høreapparatene mine kompatible med ReSound Smart app?
Hvordan sjekker jeg om min Androidenhet er kompatibel med ReSound Smart 3D app?

Kom i gang

Hvordan parer jeg appen med høreapparatene?
Jeg kobler til Android-enheten min for første gang, men den kobler ikke til. Hva skal jeg gjøre?
Jeg kobler til Apple-enheten min for første gang, men den kobler ikke til. Hva skal jeg gjøre?

Lydjusteringer

Kan jeg beholde lydjusteringene mine?
Hvordan tilbakestiller jeg originale programinnstillinger etter at jeg har justert lyden?

Tilkobling

Hva skal jeg gjøre hvis en app mister tilkoblingen til høreapparatene?

Streaming

Hvordan streamer jeg lyd fra en iPhone, iPad eller iPod touch?
Hvordan streamer jeg lyd fra en Android-enhet?
Hvorfor kan jeg ikke endre program på iPhone under en telefonsamtale eller mens jeg hører på musikk?

App-oppdatering

Hvordan får jeg det nye designet?
Etter at jeg oppdaterte appen forsvant alle mine favoritter. Kan jeg få dem tilbake?