Støtte for ReSound Smart app

Resound Smart app
Hvis du har et ReSound Smart høreapparat kan du bruke ReSound Smart app til å tilpasse høreopplevelsen helt etter egne preferanser. Enkelt. Diskret. Og rett fra mobiltelefonen din.

Vanlige spørsmål

ReSound Smart app for iOS

I hvilke land er appen tilgjengelig i App Store?
Hvorfor finner jeg ikke ReSound Smart app i App Store når jeg søker fra iPad?
Hva gjør jeg hvis appen mister tilkoblingen?
Hvorfor er det av og til at jeg ikke kan bytte program?
Hvorfor er volumglidebryteren grået ut?
Hvorfor har jeg mistet favorittene mine?
Hvorfor kan jeg ikke legge til et sted i en Favoritt?
Hvorfor er Sound Enhancer og/eller Tinnitus Manager ikke tilgjengelig i appen?
Hvorfor er én eller flere av Sound Enhancer-funksjonene grået ut i et program?
Hvorfor seg jeg bare én eller to Sound Enhancer-funksjoner i appen?
Hvorfor har Sound Enhancer og/eller Tinnitus Manager sluttet å fungere?
Hvorfor har jeg mistet programnavnene jeg har lagt inn?
Hvorfor hører jeg ikke noe når jeg bruker Melody guide?
Ingenting skjer når jeg trykker på batteridisplayet, hvorfor?
Påvirker appen batteriforbruket?
Hvorfor sier appen "Høreapparatene dine er stilt inn på gradvis økt lydforsterkning over en kort tidsperiode mens du tilpasser deg dem. Etter denne perioden blir diskant- og bassinnstillingene aktivert"?
Hvorfor stopper streamingen fra iPhone, iPad eller iPod touch når jeg åpner appen?
Hvorfor er de røde stolpene i Finner i I nærheten-modus ikke nøyaktige?
Hvorfor installeres ikke ReSound Smart app på klokken?

ReSound Smart app for Android

Få appen

I hvilke land er appen tilgjengelig i Google Play Store?
Hvorfor ser jeg ikke appen i Google Play Store?

Android support

Hvilken Android-telefon trenger jeg for å kunne bruke appen?
Kan jeg ikke bruke appen hvis jeg ikke har en av de støttede Android-telefonene?
Hvilken versjon av Android-operativsystemet er nødvendig?
Hvorfor støtter dere bare utvalgte Android-telefoner?
Når forventer dere å støtte flere Android-telefoner?
Hvilke Android-telefoner vil bli støttet?

Accessories

Trenger jeg et tilbehør for å bruke appen?
Jeg har en ReSound Phone Clip+. Fungerer den med appen?

Lydstreaming

Kan jeg streame lyd direkte fra Android-telefonen?
Når forventer dere å ha direkte lydstreaming fra Android-telefoner?
Hvorfor er det viktig å ha en direkte tilkobling fra telefonen til høreapparatene hvis det ikke er mulig å streame lyd?

Volum og demping

Kan jeg bruke appen til å justere volum på høreapparatene under telefonsamtaler eller mens jeg streamer lyd?

Program

Hvorfor får jeg ikke endret program?
Hvorfor har jeg mistet programnavnene jeg har lagt inn?
Hvorfor er noen av programknappene grået ut og andre ikke?
Hvorfor kan jeg ikke skifte program under en telefonsamtale eller mens jeg hører på musikk?

Sound Enhancer og Tinnitus Manager

Hvorfor er Sound Enhancer og/eller Tinnitus Manager ikke tilgjengelig i appen?
Hvorfor er én eller flere av Sound Enhancer-funksjonene ikke tilgjengelig eller grået ut?
Hvorfor har Sound Enhancer og/eller Tinnitus Manager sluttet å fungere?
Kan jeg beholder justeringene i Sound Enhancer eller Tinnitus Manager?

Favoritter

Hvorfor kan jeg ikke legge til et sted i en Favoritt?
Hvorfor har jeg mistet favoritter etter tilpasningen?

Finner

Hvorfor er de røde stolpene i Finner i I nærheten-modus ikke nøyaktige?
Fungerer Finner hvis høreapparatene er tomme for batteri?

Annet

Ingenting skjer når jeg trykker på batteridisplayet, hvorfor?
Kan høreapparatene pares til to mobiltelefoner samtidig?
Hvorfor sier appen "Høreapparatene dine er stilt inn på gradvis økt lydforsterkning over en kort tidsperiode mens du tilpasser deg dem. Etter denne perioden blir diskant- og bassinnstillingene aktivert"?

Videoer

Finn ut hvordan du best bruker høreapparatene og deres smarte funksjoner:

Generelle innstillinger og funksjoner

Slik foretar du en oppringning med ReSound Smart høreapparater.
Slik mottar du en oppringning med ReSound Smart høreapparater.
Slik bytter du programmer på ReSound Smart høreapparater ved hjelp av ReSound Smart app.
Slik legger du til en favoritter i ReSound Smart app.

iPhone og innebygd iOS

Slik parer du ReSound Smart høreapparater med iPhone.
Slik fjerner du en paring fra Apple-enheten.
Slik sjekker du om dine ReSound Smart høreapparater er koblet til din iPhone.
Slik bytter du tilkobling av ReSound Smart høreapparater mellom Apple-enheter.
Slik slår du på Bluetooth før paring av ReSound Smart-høreapparatet med en Apple-enhet.
Slik endrer du program på ReSound Smart-høreapparatene med innebygd iOS-funksjonalitet.
Slik endrer du volum på ReSound Smart høreapparat med innebygd iOS-funksjonalitet.

Apple Watch

Slik får du rask tilgang til ReSound Smart app fra hovedskjermen på Apple Watch.
Slik endrer du vindstøy på høreapparatene på Apple Watch med ReSound Smart app.
Slik endrer du diskant og bass på høreapparatene på Apple Watch med ReSound Smart app.
Slik endrer du volum på høreapparatene med Apple Watch med ReSound Smart app.

Lydjusteringer

Slik endrer du volum på ReSound Smart høreapparater ved hjelp av ReSound Smart app.
Slik streamer du filmlyd til ReSound Smart høreapparater (Apple-enhet).
Slik bruker du Sound Enhancer i ReSound Smart app.
Slik justerer du bass og diskant på ReSound Smart høreapparater ved hjelp av Sound Smart app.

Steder og kart

Slik bruker du "Mine steder"-innstillingene på ReSound Smart-høreapparat med ReSound Smart app.
Slik redigerer du navnene i "Mine steder" med ReSound Smart app.
Slik stiller du automatisk inn ReSound Smart-høreapparatene når du kommer tilbake til et lagret sted.
Slik bytter du mellom satellittbilde og kart i ReSound Smart app.