Støtte for ReSound Smart 3D app

Resound Smart 3D app
The new ReSound Smart 3D app allows you to personalise and control your hearing aids in all kinds of environments and situations.

Vanlige spørsmål

Kompatibilitet

Er smarttelefonen/nettbrettet mitt kompatibelt med ReSound Smart 3D app?
Er høreapparatene mine kompatible med ReSound Smart 3D app?
Hvordan undersøker jeg om Android-enheten min er kompatibel med ReSound Smart 3D app?

Kom i gang

Hvordan parer jeg appen med høreapparatene?
Jeg kobler til Android-enheten min for første gang, men den kobler ikke til. Hva skal jeg gjøre?
Jeg kobler til Apple-enheten min for første gang, men den kobler ikke til. Hva skal jeg gjøre?

Lydjusteringer

Kan jeg beholde lydjusteringene mine?
Hvordan tilbakestiller jeg originale programinnstillinger etter at jeg har justert lyden?

ReSound Assist

Hvordan får jeg tilgang til ReSound Assist?
Hvor finner jeg de nye innstillingene som audiografen har sendt meg?
Jeg har installert de nye innstillingene, men ønsker å få tilbake de gamle.
Hva gjør jeg hvis det står ReSound Assist kan ikke nås?
Hvordan kan jeg oppdatere programvaren på høreapparatene?
Det finnes en oppdatering for høreapparatene mine, men jeg ser den ikke i appen?

Tilkobling

Hva skal jeg gjøre hvis en app mister tilkoblingen til høreapparatene?

Streaming

Hvordan streamer jeg lyd fra en iPhone, iPad eller iPod touch?
Hvordan streamer jeg lyd fra en Android-enhet?
Hvordan kan jeg endre program på iPhone under en telefonsamtale eller mens jeg hører på musikk?

Annet

Hva er Demomodus?

Videoer

Finn ut hvordan du best bruker høreapparatene og deres smarte funksjoner:

Generelle innstillinger og funksjoner

Orientering.

Slik undersøker du om batterinivået på høreapparatene er lavt.
Slik bruker du Finn mitt høreapparat.
Slik endrer du programmer
Slik kontrollerer du trådløs tilkobling.
 Slik bruker du hurtigknappene.
Slik parer du ReSound Smart Hearing høreapparater med en Apple-enhet.

Lydjusteringer

Slik justerer du volum.
Slik justere du volumet på et streamingtilbehør.
Slik justerer du bass, middle og diskant.
Slik justerer du tonehøyde og lydvariasjon.
Slik bruker du Sound Enhancer til å justere Noise Reduction og Speech Focus.
Slik velger du Nature Sounds.

Slik bruker du favoritter

Slik legger du til en ny Favoritt.
Slik sletter, gir nytt navn til eller endrer lokasjon for en eksisterende Favoritt.
Slik sletter du én eller alle Favoritter.
Slik endrer du innstillingene til å automatisk benytte eller manuelt velge en Favoritt.
Slik redigerer du navn programmer og Favoritter.
Slik lagrer du Sound Enhancer-justeringen til en eksisterende Favoritt.

ReSound Assist

Slik godkjenner og installerer du nye innstillinger med ReSound Assist.
Slik ber du om hjelp med ReSound Assist.
Slik gjenoppretter du tidligere innstillinger ved bruk av ReSound Assist.