ReSound ENZO² -tuki
Kaksi tehokasta ReSound ENZO² -kuulokojetta.
ReSound ENZO2™ on seuraava super power -käyttäjille tarkoitettu Smart Hearing -vaihe. Se on Made for iPhone (MFi) -kuulokoje, jolla kuulet kaikki itsellesi tärkeät äänet parhaalla mahdollisella äänenlaadulla. Sen avulla voit myös lähettää ääntä suoraan iPhonesta, iPadista tai iPod touchista kuulokojeisiin.

Siksi voit vaivatta puhua puhelimessa ja hyöydyntää kaikki muutkin tekniikan tarjoamat yhteydet. Made for iPhone -kuulokojeillamme saat täydet yhteydet sinua ympäröivään maailmaan.
Ladattavat tiedostot

Olemme laatineet käyttämästämme teknologiasta kertovaa tukiaineistoa auttamaan tähän uuteen yhteyksien maailmaan tutustumisessa.

Kun napsautat tiedostoja, ne ladataan automaattisesti:

Käyttöohje

Opetusvideot
Katso, kuinka hyödynnät kuulokojeitasi ja niiden älykkäitä ominaisuuksia täysimääräisesti:

Yleiset asetukset ja ominaisuudet
Puhelun siirtäminen ReSound Smart Hearing -kuulokojeisiin.
Puhelun ottaminen vastaan ReSound Smart Hearing -kuulokojeiden avulla.
Suosikin lisääminen ReSound Smart -sovelluksessa.
ReSound Smart -kuulokojeiden paristojen varauksen tarkistaminen ReSound Smart -sovelluksen avulla.
ReSound Smart -kuulokojeiden ohjelmien vaihtaminen ReSound Smart -sovelluksen avulla.

iPhone ja iOS
ReSound Smart -kuulokojeittesi ja iPhonen parittaminen.
Parituksen poistaminen Apple-laitteesta.
Sen tarkistaminen, onko ReSound Smart -kuulokojeet yhdistetty iPhoneen.
Bluetooth-toiminnon ottaminen käyttöön ennen ReSound Smart -kuulokojeen ja Apple-laitteen parittamista.
ReSound Smart -kuulokojeiden äänenvoimakkuuden säätäminen iOS-toimintojen avulla.
ReSound Smart -kuulokojeiden ohjelmien vaihtaminen iOS-toimintojen avulla.
ReSound Smart -kuulokojeiden yhteyden siirtäminen ja Apple-laitteesta toiseen.

Sijainti ja kartat

Omat sijainnit -asetusten käyttäminen ReSound Smart -kuulokojeissa ReSound Smart -sovelluksen avulla.
Omien sijaintien nimien muokkaaminen ReSound Smart -sovelluksessa.
Satelliitti- ja karttanäkymien välillä vaihtaminen ReSound Smart -sovelluksessa.
Asetusten ottaminen käyttöön automaattisesti ReSound Smart -kuulokojeissa, kun palaat tallennettuun sijaintiin.

Äänen säätäminen

ReSound Smart -kuulokojeiden äänenvoimakkuuden säätäminen ReSound Smart -sovelluksen avulla.
Elokuvan äänen siirtäminen ReSound Smart -kuulokojeisiin (Apple-laitteet).
Sound Enhancer -toiminnon käyttäminen ReSound Smart -sovelluksessa.
ReSound Smart -kuulokojeiden basso- ja diskanttiäänien säätäminen ReSound Smart -sovelluksen avulla.
Tarvitsetko henkilökohtaista apua?
Teemme yhteistyötä eri puolilla maailmaa toimivien audionomien kanssa. Voimme saattaa sinut nopeasti yhteyteen sinua lähellä toimivan audionomin kanssa.