Support for ReSound Control app

Appen ReSound Control.
Med appen ReSound Control kan du snabbt justera hörapparaternas volym utan att använda hörapparaternas fysiska knappar.

Vanliga frågor

Komma igång

I vilka länder finns appen tillgänglig i App Store eller Google Play?
Varför hittar jag inte appen i Google Play på min Android-telefon?
Vilka hörapparater krävs för att kunna använda appen?
Varför krävs Resound TelefonClip+ för att använda appen?
Jag har originalmodellen av ReSound TelefonClip. Fungerar enheten med appen?
Hur ser jag om jag har ReSound TelefonClip eller ReSound TelefonClip+?
Vilken typ av mobilenhet krävs för att kunna använda appen?
Vilket operativsystem måste mobilenheten använda?
Hur parkopplar jag min mobilenhet med ReSound TelefonClip+?
Jag har laddat ner appen och parkopplat mobilenheten med ReSound TelefonClip+. Vad ska jag göra nu?
Jag har laddat ner appen men hittar den inte i telefonen.
Kom du ihåg att stänga av telefonens skärmlåsljud, tangentbordsljud och övriga touchljud?
Varför ser min app inte ut som den som finns på landningssidan på webben?

Volym och ljud av

Vad är det för skillnad på de vita och blå volymreglagen?
Går det att stänga av ljudet?
Går det att stänga av ljudet på ENDAST höger eller vänster hörapparat?
Varför finns det ingen ljud av-funktion i appen?
Hur justerar jag volymen i ENDAST vänster eller höger hörapparat?
Hur återställer jag volymen till standardnivån?
Kan jag använda appen för att justera telefonvolymen under pågående telefonsamtal eller streaming?
Kan jag använda appen för att justera hörapparaternas volym under pågående telefonsamtal eller musikstreaming?
Vad betyder de små ”hålsymbolerna” på volymreglagen?

Program

Varför kan jag inte byta program medan jag talar i telefon eller lyssnar på musik?
Varför kan jag inte byta program över huvud taget?
Kan min audionom känna igen programnamnen även om jag har ändrat dem?
Varför försvann programnamnen som jag hade ändrat?
Varför ändrades programmets namn när jag valde det?

Anslutning

Jag har slagit på ReSound TelefonClip+ men min mobilenhet gör ingen Bluetooth-anslutning.
Min telefon är ansluten till ReSound TelefonClip+ via Bluetooth men appen meddelar att den inte är ansluten till hörsystemet.
Vad betyder strecken på länkskärmen?
Vad betyder det röda utropstecknet på länkknappen?

Övrigt

Finns appen på andra språk än engelska?
Vad är demoläge?
Hur tar jag bort appen?
ReSound Control-app videominiatyr.

En ny nivå av smart kontroll

Titta på den här animationen för att se hur du använder en iPhone som fjärrkontroll för hörapparaterna med appen ReSound Control.