Ondersteuning bij ReSound Simple Remote en de Afstandsbediening 2

De ReSound-afstandsbediening met grote knoppen om het instellen van instellingen eenvoudig te maken
De ReSound Simple remote en de Afstandsbediening 2 koppelt u eenvoudig met uw hoortoestellen en ze zijn eenvoudig in gebruik. Ze zijn al snel onmisbaar in uw dagelijks leven.

Veelgestelde vragen ReSound Simple remote

Wat zit er in het pakket van de ReSound Simple remote?
Wat is de levensduur van de batterij?
Kan ik de ReSound Simple remote opladen?
Welke batterij heeft deReSound Simple remote?
Op welke draadloze technologie werkt de ReSound Simple remote?
Kan ik de batterij zelf verwisselen, of moet ik dat door een hoorspecialist laten doen?
Er zit geen aan-/uitknop op de ReSound Simple remote. Raakt de batterij dan niet sneller leeg?
Er zit geen vergrendeling voor de knoppen op de ReSound Simple remote. Kan ik per ongeluk op de knoppen drukken als ik de ReSound Simple remote in mijn zak of handtas bewaar?
Dit is een draadloos apparaat, waarom ziet er dan geen vliegtuigmodus op?
Zijn er niet-werkende dummies van dit model beschikbaar?

Veelgestelde vragen Afstandsbediening 2

Hoe koppel ik de ReSound Afstandsbediening 2 aan mijn hoortoestellen?
Hoe voorkom ik dat mijn ReSound Afstandsbediening 2 per ongeluk activeer?
Wat is het bereik van de ReSound Afstandsbediening 2?
Reageren beide hoortoestellen als ik de instelling wijzig met de ReSound Afstandsbediening 2?
Hoe verander ik van programma met de ReSound Afstandsbediening 2?
Hoe wijzig ik het volume met mijn ReSound Afstandsbediening 2?
Hoe wijzig ik het volume van één hoortoestel?
Hoe keer ik terug naar de basisinstellingen’?
Zitten er batterijen in mijn ReSound Afstandsbediening 2 en hoe vervang ik ze?
Waarom worden de afbeeldingen in het scherm blauw als ik iets wijzig?
Is de ReSound Afstandsbediening 2 waterdicht?
Waarom reageert de ReSound Afstandbediening 2 niet als ik op een knop druk?