Ondersteuning voor de ReSound Smart 3D app

Resound Smart 3D app
Met de nieuwe ReSound Smart 3D app bepaalt u zélf welk geluid u wilt horen. U haalt het beste uit uw hoortoestellen in elke omgeving.

Veelgestelde vragen

Geschiktheid

Is mijn smartphone/tablet geschikt voor de ReSound Smart 3D app?
Zijn mijn hoortoestellen geschikt voor de ReSound Smart 3D app?
Hoe controleer ik of mijn Android-apparaat geschikt is voor de ReSound Smart 3D app?

Van start

Hoe koppel ik de app met mijn hoortoestellen?
Ik koppel mijn Android- of Apple-apparaat voor de eerste keer, maar er komt geen verbinding tot stand. Wat moet ik doen?
Ik verbind mijn Apple apparaat voor de eerste keer, maar hij maakt geen verbinding - Wat moet ik doen?

Geluidsaanpassingen

Kan ik mijn geluidsaanpassingen bewaren?
Hoe kan ik de standaardinstellingen herstellen nadat ik geluidsaanpassingen heb gemaakt?

ReSound e-Assist

Hoe krijg ik toegang tot ReSound e-Assist?
Waar vind ik de nieuwe instellingen die mijn audicien heeft gestuurd?
Ik heb nieuwe instellingen geïnstalleerd, maar ik wil liever weer naar mijn oude instellingen.
Wat moet ik doen als er staat 'ReSound e-Assist is onbereikbaar'?
Hoe kan ik de hoortoestelsoftware updaten?
Er is een update voor mijn hoortoestellen, maar waarom zie ik deze niet in de app?

Connectiviteit

Wat moet ik doen als de app zijn verbinding met mijn hoortoestellen verliest?

Streamen

Hoe stream ik geluid direct vanaf iPhone, iPad of iPod touch?
Hoe stream ik geluid vanaf een Android-toestel?
Ik kan rechtstreekse Android streaming niet laten werken – wat moet ik doen?
Wat zijn de vereisten voor mijn telefoon om directe Android streaming naar hoortoestellen te ondersteunen?
Waarom kan ik geen programma's wijzigen op mijn iPhone tijdens een telefoongesprek of als ik naar muziek luister?

Overig

Wat is demomodus?

Instructievideo's

Kijk hoe u met behulp van de app u optimaal gebruik maakt van uw hoortoestellen

Algemene instellingen en functies (Engelse instructies)

Uitleg over de Smart app 3D

Check de batterijstatus van uw hoortoestellen.
Gebruik van de functie 'Zoek mijn hoortoestellen'
Wijzig uw luisterprogramma's
Uw draadloze verbinding controleren

Sneltoetsen gebruiken

Uw draadloze ReSound hoortoestellen koppelen met een Apple-apparaat

Geluidsaanpassingen (Engelse instructies)

Volume regelen
Het volume van een draadloze accessoire regelen
Bas, midden- en hoge tonen aanpassen
Toonhoogte en geluidsvariatie aanpassen
Sound Enhancer gebruiken voor Lawaaireductie en Spraakfocus
Natuurgeluiden selecteren

De functie Favorieten gebruiken (Engelse instructies)

Een nieuwe Favoriet aanmaken.
Een bestaande favoriet verwijderen, hernoemen of de locatie ervan wijzigen.
Een of meerdere favorieten verwijderen.
De instellingen wijzigen om automatisch óf handmatig een favoriet te selecteren.
Een instelling van de Sound Enhancer toevoegen aan een bestaande favoriet.

ReSound e-Assist (Engelse instructies)

Nieuwe instellingen accepteren en installeren met ReSound e-Assist
Een serviceverzoek doen met ReSound e-Assist
Instellingen herstellen met ReSound e-Assist