Ondersteuning voor ReSound Key
Full ReSound Key line-up
De volgende video's helpen u optimaal gebruik te maken van uw hoortoestel, zodat u iedere dag kunt genieten van geweldig geluid en verbinding kunt maken met de wereld.

Lees ook de onderhouds- en gebruikstips die u in uw dagelijkse of normale routine kunt opnemen. Zo houdt u uw ReSound Key™ jarenlang in de beste conditie.
Downloads

Begin uw weg naar een beter gehoor met handige begeleiding bij elke stap. Met onze beknopte handleidingen over verschillende onderwerpen raakt u vertrouwd met onze geweldige designs, technologie en functies.

De bestanden worden automatisch geopend in een nieuw venster wanneer erop wordt geklikt.

Handleiding - Receiver-in-het-oor hoortoestellen

Handleiding - Receiver-in-het-oor oplaadbare hoortoestellen

Handleiding - Achter-het-oor hoortoestellen

Handleiding - Power achter-het-oor hoortoestellen

Handleiding - Hoortoestellen op maat

Desktop oplader

Instructievideo's
Ontdek hoe u optimaal kunt genieten van uw ReSound Key hoortoestellen en hun geweldige functies.
Achter-het-oor (AHO) hoortoestellen

Batterijen plaatsen in achter-het-oor hoortoestellen.

Kleurmarkering plaatsen in achter-het-oor hoortoestellen.

Achter-het-oor hoortoestellen met ThinTube aan-/uitzetten en plaatsen/verwijderen.

Achter-het-oor-hoortoestellen met oorstukje aan-/uitzetten en plaatsen/verwijderen.

Programma's en volume wijzigen bij achter-het-oor hoortoestellen.

Achter-het-oor hoortoestellen met een oorstukje reinigen.

Achter-het-oor hoortoestellen met ThinTube reinigen.

Receiver-in-het-oor (RIE) hoortoestellen

Batterijen plaatsen in Receiver-in-het-oor hoortoestellen.

Domes plaatsen/verwijderen bij Receiver-in-het-oor hoortoestellen.

Oorsmeerfilter van Receiver-in-het-oor hoortoestellen plaatsen/verwijderen.

Programma's wijzigen in uw Receiver-in-het-oor hoortoestellen.

Receiver-in-het-oor hoortoestellen plaatsen en verwijderen.

Receiver-in-het-oor hoortoestellen reinigen.

Receiver van Receiver-in-het-oor hoortoestellen bevestigen en losmaken.

Kleurmarkeringen plaatsen in  Receiver-in-het-oor hoortoestellen.

In-het-oor hoortoestellen

Batterijen plaatsen bij in-het-oor hoortoestellen.

In-het-oor hoortoestellen reinigen.

Oorsmeerfilter van in-het-oor hoortoestellen plaatsen en verwijderen.

Programma's en volume wijzigen bij in-het-oor hoortoestellen.

In-het-oor hoortoestellen aan-/ uitzetten en plaatsen/verwijderen.

Meer onderwerpen over hoortoestellen

Programma's en volume wijzigen via de ReSound Smart 3D app op een iOS-apparaat.

Programma's en volume wijzigen via de ReSound Smart 3D app op een Android™-apparaat.

Ondersteuning ReSound apps

Gebruik onze apps om te spelen met uw perfecte geluidsinstellingen voor verschillende omgevingen, verlicht tinnitus met therapeutische geluiden en meer handige tips en trucs.
ReSound assist live
Hoorzorg rechtstreeks vanuit het comfort en de veiligheid van uw huis
Met ReSound Assist Live krijgt u direct via uw smartphone persoonlijke hulp van uw hoorspecialist met het comfort en de veiligheid van uw huis. En ontvang aangepaste instellingen voor uw hoortoestel met fijnafstelling op afstand.