Ondersteuning voor de ReSound Smart app

Heeft u een hoortoestel van ReSound, dan past u met de ReSound Smart app uw geluidsbeleving aan. U bepaalt zélf wat u wilt horen. Eenvoudig. Discreet. En rechtstreeks vanaf uw smartphone.
Vanaf maart 2019

Nieuw intuïtief ontwerp

De ReSound Smart app is in een nieuw jasje gestoken en heeft een eenvoudige, intuïtieve navigatie die in één tik toegang geeft tot belangrijke functies zoals Favorieten, programmawijziging en Sound Enhancer via sneltoetsen op het beginscherm.

De functionaliteit van de app blijft hetzelfde. U hoeft alleen de update van de app op uw smartphone te accepteren en de instructies te volgen. Hierna kunt u genieten van de nieuwe ReSound Smart app.

De compatibiliteit van de app blijft hetzelfde.
Lees meer over compatibiliteit
De geüpdatete intuïtieve ReSound Smart app

Veelgestelde vragen

Compatibiliteit

Is mijn smartphone/tablet geschikt voor de ReSound Smart app?
Zijn mijn hoortoestellen compatibel met de ReSound Smart app?
Hoe weet ik of mijn Android-apparaat compatibel met de ReSound Smart app is?

Van start

Hoe koppel ik de app met mijn hoortoestellen?
Ik koppel mijn Android- of Apple-apparaat voor de eerste keer, maar er komt geen verbinding tot stand. Wat moet ik doen?
Ik verbind mijn Apple apparaat voor de eerste keer, maar hij maakt geen verbinding - Wat moet ik doen?

Geluidsaanpassingen

Kan ik mijn geluidsaanpassingen bewaren?
Hoe kan ik de standaardinstellingen herstellen nadat ik geluidsaanpassingen heb gemaakt?

Connectiviteit

Wat moet ik doen als de app zijn verbinding met mijn hoortoestellen verliest?

Streaming

Hoe stream ik geluid van een iPhone, iPad of iPod touch?
Hoe stream ik geluid vanaf een Android-apparaat?
Waarom kan ik het programma op mijn iPhone niet wijzigen terwijl ik telefoneer of naar muziek luister?

App-update

Hoe krijg ik het nieuwe ontwerp op mijn telefoon?
Nadat ik de app heb bijgewerkt, zijn al mijn favorieten verdwenen. Kan ik ze terughalen?

Overig

Wat is demomodus?