De compatibiliteit van de draadloze hoortoestellen van ReSound

ReSound heeft de beste draadloze hoortoestellen ter wereld gecombineerd met moderne technologie. Zo kunt u vanaf vrijwel elke audiobron geluid streamen naar uw hoortoestellen en ze naar uw eigen wens personaliseren.

Stream geluid naar uw draadloze hoortoestellen

Directe audiostreaming met iOS

Met ReSound draadloze hoortoestellen kunt u draadloos verbinding maken met uw iPhone, iPad of iPod touch.
Zo streamt u telefoongesprekken, audioboeken en muziek rechtstreeks naar uw hoortoestellen.

Streamen via Made for iPhone, iPad of iPod touch

Zijn uw hoortoestellen gekoppeld met een hieronder vermeld Apple-apparaat? Dan kunt direct via iOs streamen en basis-aanpassingen aan het hoortoestel doen. Deze functies zijn standaard geïntegreerd.
MFi Apple-apparaten:

iPhone Xs Max
iPhone Xs
iPhone Xr
iPhone X
iPhone 8 Plus
iPhone 8
iPhone 7 Plus
iPhone 7
iPhone 6s Plus
iPhone 6s
iPhone 6 Plus
iPhone 6
iPhone SE
iPhone 5s
iPhone 5c
iPhone 5
iPad Pro (12.9-inch)
iPad Pro (10.5-inch)
iPad Pro (9.7-inch)
iPad Air (3e generatie)
iPad Air 2
iPad Air
iPad mini (5e generatie)
iPad mini 4
iPad mini 3
iPad mini 2
iPad mini
iPad (6e generatie)
iPad (5e generatie)
iPad (4e generatie)

iPod touch (6e generatie)
iPod touch (5e generatie)

Audiostreaming met Android

Directe stereostreaming vanaf Android-apparaten is mogelijk met de volgende ReSound-hoortoestellen:

ReSound LiNX Quattro

Let op: uw toestel moet
minimaal draaien op Android 10. 'Android streaming naar hoortoestellen' moet zijn ingeschakeld door de telefoonfabrikant.

Heeft u een oudere Android-versie of andere Resound-hoortoestellen? Dan kunt u audio streamen met behulp van de Resound Telefoonclip+. Hij verbindt uw hoortoestellen van ReSound met elke mobiele telefoon met Bluetooth®.

Een geluidsbeleving geheel maar uw wens

Bedien uw hoortoestellen via iOS en Android

Met de Smart 3D app en de Smart app bepaalt u zelf wat u wilt horen. Pas uw hoortoestellen perfect aan uw voorkeuren aan. Eenvoudig, discreet en direct vanaf uw smartphone.

Met iOS-apparaten en veel Android-toestellen maakt u rechtstreeks verbinding met uw hoortoestellen, zodat u de instellingen kunt wijzigen.

Hieronder vindt u een lijst met geschikte smartphones.

Bediening en personalisatie via apps

Download de ReSound Smart 3D app of ReSound Smart-app en stem uw geluidsbeleving af op uw eigen voorkeuren en bedien uw hoortoestellen.  Kies de juiste app voor uw ReSound draadloze-hoortoestellen:

Compatibele apparaten voor de Sound Smart 3D app en de ReSound Smart app

Compatibele iOS-apparaten

• iPhone Xs Max
  • iPhone Xs
  • iPhone X
  • iPhone Xr
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 8
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6
  • iPhone SE
  • iPhone 5s
  • iPhone 5c
  • iPhone 5
  • iPad Pro (12.9-inch)
  • iPad Pro (10.5-inch)
  • iPad Pro (9.7-inch)
  • iPad Air (3rd generation)
  • iPad Air 2
  • iPad Air
  • iPad mini (5th generation)
  • iPad mini 4
  • iPad mini 3
  • iPad mini 2
  • iPad mini
  • iPad (6e generatie)
  • iPad (5e generatie)
  • iPad (4e generatie)
  • iPod touch (6e generatie)
  • iPod touch (5e generatie)

De  ReSound Smart 3D app is geoptimaliseerd voor iPhone 6. iOS 10 of hoger is vereist.

Ondersteuning voor Apple Watch vereist Watch OS 3 en iOS 10.

De ReSound Smart app
is geoptimaliseerd voor iPhone 6. iOS 8 of hoger is vereist.
Ondersteuning voor Apple Watch vereist Watch OS 2 en iOS 9.

Compatibele Android-apparaten

ReSound Smart 3D app

• Samsung Galaxy S10
  • Samsung Galaxy S10+
  • Samsung Galaxy S10e
  • Samsung Galaxy S9+
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S8+
  • Samsung Galaxy S8
  • Samsung Galaxy S7 edge
  • Samsung Galaxy S7
  • Samsung Galaxy S6 edge
  • Samsung Galaxy S6
  • Samsung Galaxy S5
  • Samsung Galaxy S4
  • Samsung Galaxy Note 10+
  • Samsung Galaxy Note 10
  • Samsung Galaxy Note 9
  • Samsung Galaxy Note 8
  • Samsung Galaxy Note 5
  • Samsung Galaxy Note 4
  • Samsung Galaxy Note 3 NEO
  • Sony Xperia Z3
  • Doro 8030
  • Google Pixel 3 XL
  • Google Pixel 3
  • Google Pixel XL
  • HTC 10
  • HTC One M8
  • HTC One M9
  • Huawei Mate M8
  • Huawei P9
  • LG G5
  • LG V20

U kunt de app downloaden op alle Android-apparaten, maar  de bovengenoemde zijn zeker geschikt. Zorg dat uw Android-apparaat op Android OS versie 5.0 (Lollipop) of hoger draait.

De app is geoptimaliseerd voor smartphones met een schermresolutie van 1080x1920 pixels. Bij andere scherm-resoluties wordt de app mogelijk niet optimaal weergeven.

ReSound Smart app

• Samsung Galaxy S10
  • Samsung Galaxy S10+
  • Samsung Galaxy S10e
  • Samsung Galaxy S9+
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S8+
  • Samsung Galaxy S8
  • Samsung Galaxy S7
  • Samsung Galaxy S7 Edge
  • Samsung Galaxy S6
  • Samsung Galaxy S6 Edge
  • Samsung Galaxy S5
  • Samsung Galaxy S4
  • Samsung Galaxy Note 10+
  • Samsung Galaxy Note 10
  • Samsung Galaxy Note 9
  • Samsung Galaxy Note 8
  • Samsung Galaxy Note 5
  • Samsung Galaxy Note 4

Varianten op de hierboven genoemde telefoons, zoals de Galaxy S5 Active of Galaxy S5 Mini, zijn vaak aangepast door de lokale provider per land. Daarom kunnen we de directe compatibiliteit hiervoor niet garanderen. Om deze reden is de app alleen beschikbaar voor de bovenstaande apparaten.

Heeft u een subvarianten én een werkende directe verbinding met uw hoortoestellen, raden we u aan NIET te upgraden naar Android OS 6.0.1 of hoger. We raden voor uw mobiele Android-apparaat Android OS-versie 5.0 - Lollipop of hoger aan.

Uw hoortoestellen moeten mogelijk wel worden bijgewerkt naar de nieuwste firmware om met de app te werken. Uw hoorspecialist kan deze update voor u doen.

Ondersteunde app-bediening:

Zijn uw ReSound-hoortoestellen of uw smartphone niet compatibel met de ReSound Smart 3D app of ReSound Smart ap? Gebruikt dan de ReSound Control app in combinatie met een ReSound Telefoonclip+

Compatibiliteit: Android-apparaten met OS 2.3.5 of hoger en Bluetooth v. 2.0. Functionaliteit geverifieerd op geselecteerde apparaten van HTC, Huawei, LG, Motorola, Samsung en Sony.

Wat is een bimodale hooroplossing?

Samen met Cochlear introduceren wij de eerste smart bimodale hooroplossing die Made for Apple is.

Dit betekent dat u uw instellingen kunt aanpassen met de Cochleair™ Nucleus 7® Sound Processor en een geschikt ReSound LiNX Quattro, ReSound LiNX 3D of ReSound ENZO 3D-hoortoestel*. Ook kunt u geluid rechtstreeks naar beide oren streamen vanaf een geschikt MFi-apparaat.

*Alleen AHO- en RIE-modellen ondersteunen een bimodale oplossing.

Samen met Cochlear bieden we ook de eerste smart bimodale hooroplossing, die directe audiostreaming vanaf compatibele Android-telefoons mogelijk maakt.

U kunt nu met een Cochlear ™ Nucleus 7®-geluidsprocessor en een ReSound LiNX Quattro-hoortoestel uw instellingen beheren. Ook kunt u geluid direct vanaf uw Android-apparaten met Android 10 en Bluetooth 5.0 streamen.

Let op: de telefoonfabrikant moet Android-streaming naar hoortoestellen hebben geactiveerd.