Is uw smartphone compatibel met uw hoortoestellen?

Vanaf uw smartphone of tablet streamt u audio rechtstreeks naar uw draadloze ReSound-hoortoestellen. En met de ReSound apps personaliseert u uw geluid.

ReSound draadloze hoortoestellen

Gebruik uw iOS-apparaat met uw hoortoestellen

Directe audiostreaming

U kunt ReSound draadloze hoortoestellen rechtstreeks aansluiten op uw iPhone, iPad of iPod touch. Hierdoor kunt u telefoongesprekken, muziek, navigatie of andere audio van uw toestel rechtstreeks naar uw hoortoestellen streamen.

Made for iPhone, iPad of iPod touch (MFi)

Als uw hoortoestellen gekoppeld zijn aan een van de compatibele iOS-apparaten die hieronder vermeld zijn, zijn direct streamen van geluid en basisafstellingen van hoortoestellen geïntegreerd en direct vanuit instellingen beschikbaar.
Connectiviteitsgids downloaden

Personaliseer uw hoorinstellingen

Gebruik de ReSound Smart 3D™ of de ReSound Smart™ apps om de instellingen van uw hoortoestel aan te passen aan uw voorkeuren. Eenvoudig. Discreet. En direct van uw iPhone, iPad of iPod touch.

Compatibele iOS-apparaten:

• iPhone 11 Pro Max
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 11
  • iPhone XS Max
  • iPhone XS
  • iPhone X
  • iPhone XR
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 8
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6
  • iPhone SE (2e generatie)
  • iPhone SE
  • iPhone 5s
  • iPad Pro (12,9-inch)
  • iPad Pro (10,5-inch)
  • iPad Pro (9,7-inch)

• iPad Air (3e generatie)
  • iPad Air 2
  • iPad Air
  • iPad mini (5e generatie)
  • iPad mini 4
  • iPad mini 3
  • iPad mini 2
  • iPad mini
  • iPad (8e generatie)
  • iPad (7e generatie)
  • iPad (6e generatie)
  • iPad (5e generatie)
  • iPod touch (6e generatie)

De apps werken ook op de Apple Watch. Dan moet u ze wel op uw iPhone installeren.

Vereiste voor het uitvoeren van de apps: iOS 12 of later.
Voor ondersteuning voor het horloge is watchOS 5 en iOS 12 of later vereist.

Gebruik uw Android-apparaat met uw hoortoestellen

Audio-streaming

Als uw Android-smartphone en hoortoestellen beide direct Android Streaming to Hearing Aids ondersteunen, download en installeer de ReSound Smart 3D-app, open deze en tik op "Aan de slag". Zodra de hoortoestellen zijn gekoppeld met uw smartphone, kunt u direct audio streamen.

Directe stereo-streaming vanaf Android-toestellen is beschikbaar voor de volgende ReSound-hoortoestellen:

Direct streaming naar Android-toestellen* is een nieuwe vooruitgang in hoortoestelconnectiviteit en daarom is deze functionaliteit beschikbaar op bepaalde smartphone-modellen met de benodigde technologie. Vraag uw provider om advies voordat u een nieuwe smartphone koopt om te controleren of hij de service geactiveerd heeft.

Direct Android Streaming-toestellen

• Google Pixel 4 XL
  • Google Pixel 4
  • Google Pixel 4a
  • Google Pixel 3 XL
  • Google Pixel 3
  • Google Pixel 3a XL
  • Google Pixel 3a
  • OnePlus 7T
  • OnePlus 7 Pro
  • Samsung Galaxy S20+
  • Samsung Galaxy S20
  • Samsung Galaxy S20 Ultra 5G
  • Samsung Galaxy S10+
  • Samsung Galaxy S10
  • Samsung Galaxy S10e
  • Samsung Galaxy Z flip
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S9+
  • Samsung Note 20
  • Samsung Note 20
  • Samsung Note 20 Ultra
  • Samsung Note 10

**Volledige streaming-compatibiliteit met Android-apparaten vereist minimaal Android v10 en Bluetooth 5.0 en die functionaliteit moet ingeschakeld worden door de telefoonfabrikant en serviceprovider. Dienovereenkomstig is de informatie over compatibiliteit slechts ter referentie. Hoewel ReSound streeft naar naadloze compatibiliteit tussen apparaten, kan ReSound geen volledig compatibiliteit garanderen met alle Android-apparaten.

Als direct Android-streaming niet wordt ondersteund door uw hoortoestellen of Android-smartphone, kunt u de ReSound Telefoonclip+ gebruiken om geluid te streamen. Met de ReSound Telefoonclip+ kunt u uw ReSound-hoortoestellen aansluiten op elk Bluetooth v.2.0 Android-toestel.

ReSound koppelingshandleiding

Personaliseer uw hoorbeleving

U kunt de ReSound Smart 3D en de ReSound Smart apps gebruiken om de instellingen van uw hoortoestel aan te passen aan uw voorkeuren . Via de app past u uw  geluidsbeleving snel aan. Zo bent u altijd zeker van uw hoortoestellen en bent u klaar voor contact et de wereld om u heen. Download de apps gratis op Google Play
Gezellig dineren met digitale hoortoestellen

Compatibele Android-apparaten:

Onderstaande Android-toestellen zijn compatibel met
zowel ReSound Smart 3D app als ReSound Smart app:

• Samsung Galaxy S20
  • Samsung Galaxy S20+
  • Samsung Galaxy S20 Ultra 5G
  • Samsung Galaxy S10
  • Samsung Galaxy S10+
  • Samsung Galaxy S10e
  • Samsung Galaxy S9+
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S8+
  • Samsung Galaxy S8
  • Samsung Galaxy S7 edge
  • Samsung Galaxy S7
  • Samsung Galaxy Note 10+
  • Samsung Galaxy Note 10
  • Samsung Galaxy Note 9
  • Samsung Galaxy Note 8
  • Samsung Galaxy J7 Prime
  • Samsung Galaxy Z flip
  • Samsung Note 20
  • Samsung Note 20 Ultra

Onderstaande Android-toestellen zijn alleen compatibel
met de ReSound Smart 3D app:

• Google Pixel 4a
  • Google Pixel 4
  • Google Pixel 4 XL
  • Google Pixel 3a
  • Google Pixel 3a XL
  • Google Pixel 3
  • Google Pixel 3XL
  • OnePlus 7 Pro
  • Oneplus 7 T
  • Oppo Reno 10x Zoom
  • Asus Zenfone 6
  • Moto G7
  • Xiaomi Mi 9

De ReSound Smart 3D-app kan worden gedownload op alle Android-apparaten met Android OS versie 8.0 of later, maar we controleren de compatibiliteit met de hierboven genoemde apparaten.

Als uw ReSound-hoortoestellen of uw smartphone niet compatibel zijn met de ReSound Smart 3D- of ReSound Smart-app, gebruik dan de ReSound Control-app in combinatie met een ReSound Telefoonclip+.

ReSound Phone Clip+ compatibiliteit: Android-apparaten op OS 2.3.5 of hoger en Bluetooth v. 2.0. Functionaliteit gecontroleerd op bepaalde modellen van HTC, Huawei, LG, Motorola, Samsung en Sony.

Streaming naar mijn slimme bimodale hooroplossing

Samen met Cochlear bieden we de eerste en enige slimme bimodale oplossing aan om te zorgen dat u uw instellingen kunt reguleren en audio direct kunt streamen naar beide oren vanaf compatibele iOS en Android™ apparaten^. Dit betekent dat met een Cochlear™ Nucleus® 7 of Kanso® 2 geluidsprocessen en een compatibel ReSound hoortoestel* (ReSound ONE, ReSound LiNX Quattro, ReSound ENZO Q, ReSound LiNX 3D of ReSound ENZO 3D hoortoestel), u uw instellingen kunt regelen en audio direct kunt streamen naar beide oren vanaf een compatibel iOS of Android apparaat^.

Zie de paragraaf 'Compatibele iOS apparaten' en 'Direct Android Streaming-toestellen' verderop op deze pagina voor de compatibele smartphones.

*Alleen AHO- en RIE-modellen ondersteunen een slimme biomodale oplossing
^ Hiervoor moet de telefoonfabrikant Android Streaming naar hoortoestellen ingeschakeld hebben
smart hearing alliance