Geschikte modellen

ReSound combineert de beste hoortoestellen ter wereld met de technologie van nu. Met onze draadloze hoortoestellen streamt u muziek en geluid vanaf vrijwel elke audiobron. En ú bepaalt hoe het moet klinken.

Toestellen koppelen

In de Connectiviteitsgids leest u hoe u uw hoortoestellen koppelt met uw Apple-apparaat of Android smartphone en hoe u ReSound apps gebruikt.

Download de connectiviteitsgids 2018

Stream geluid naar uw draadloze hoortoestellen

Directe audiostreaming met iOS

Met ReSound draadloze hoortoestellen maakt u rechtstreeks verbinding met uw iPhone, iPad of iPod touch. U kunt zo telefoongesprekken, audioboeken en muziek rechtstreeks naar uw hoortoestellen streamen.

Streamen met Made for Apple - MFi

ReSound Smarthoren hoortoestellen ondersteunen de Made for Apple-functionaliteit. Ze zijn geoptimaliseerd tot en met iPhone 8, 8 Plus en iPhone X. iOS 10 of hoger is vereist.

U kunt geluid rechtstreeks streamen en basisaanpassingen doen met de geïntegreerde iOS-app.

Audiostreaming bij Android

Heeft u een Android-smartphone? Dan gebruikt u de ReSound Telefoonclip+ om telefoongesprekken, audioboeken en muziek naar uw hoortoestellen te streamen.

Streamen met Android

Om vanaf een Android-smartphone te streamen gebruikt u de ReSound Telefoonclip+. Geschikt met: elk Android-toestel met Bluetooth v.2.0.

Bepaal zélf wat u wilt horen

Bedien uw hoortoestellen via iOS en Android

Gebruik de ReSound Smart 3D en ReSound Smart apps om zelf te bepalen wat u wilt horen. Perfect aangepast aan uw voorkeuren. Eenvoudig, discreet en direct vanaf uw smartphone.

Met Apple-apparaten en veel Android-toestellen maakt u rechtstreeks verbinding met uw hoortoestellen om de instellingen te wijzigen. Zie hieronder de lijst met geschikte smartphones.

Bediening en persoonlijke aanpassing via apps

Uw optimale geluidsbeleving? Die heeft u zélf in de hand met de ReSound Smart 3D of ReSound Smart app. Zorg ervoor dat u de juiste app kiest voor uw ReSound draadloze hoortoestellen:

ReSound Smart 3D app

ReSound LiNX 3D

ReSound ENZO 3D

Let op: zorg dat uw audicien uw hoortoestellen bijwerkt naar de nieuwste firmware, zodat ze geschikt zijn voor de apps.

Geschikte apparaten voor de ReSound Smart 3D en ReSound Smart App

Geschikte Apple-apparaten

ReSound Smarthoren hoortoestellen ondersteunen de Made for Apple-functionaliteit.

ReSound Smart 3D app
is geoptimaliseerd tot en met iPhone 8/iPhone X. iOS 10 of hoger is vereist.
Voor de Apple Watch is watch OS 3 en iOS 10 noodzakelijk.
ReSound Smart app
is geoptimaliseerd tot en met iPhone 8/iPhone X iOS 8 of hoger is vereist.
Voor de Apple Watch is watch OS 2 en iOS 9 noodzakelijk.

ReSound Control App

Kan uw klant niet meer zonder zijn iPhone of Android smartphone? Er is nu een app waarmee hij zelfs zijn hoortoestellen mobiel kan bedienen.

Deze apparaten heeft u alle drie nodig om de app te kunnen gebruiken:

• ReSound Telefoonclip+
  • een ReSound draadloos hoortoestel*
  • en een Apple-apparaat, draaiend op iOS 7 of hoger.

*ReSound LiNX2, ReSound LiNX, ReSound Enzo, ReSound Up Smart, ReSound Verso, ReSound Enya of ReSound Alera.

• De app is geoptimaliseerd voor de iPhone 5.
  • Android™ smartphone draaiend op versie 2.3.5 of later (niet alle Android smartphones zijn geschikt).

ReSound Relief app

De ReSound Relief app is geschikt voor:

• iPhone 5 of nieuwer, draaiend op iOS 7.1 of hoger. U kunt de app ook downloaden voor uw iPad of iPod touch.
  • Alle Android apparaten draaiend op Android 4.1 of hoger.y

Geschikte Android-apparaten

ReSound Smart 3D app

• Samsung Galaxy S9+
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S8+
  • Samsung Galaxy S8
  • Samsung Galaxy S7 edge
  • Samsung Galaxy S7
  • Samsung Galaxy S6 edge
  • Samsung Galaxy S6
  • Samsung Galaxy S5 mini
  • Samsung Galaxy S5
  • Samsung Galaxy S4
  • Samsung Galaxy Note 5
  • Samsung Galaxy Note 4
  • Samsung Galaxy Note 3 NEO
  • Sony Xperia Z3
  • Doro 8030
  • Google Pixel XL
  • HTC 10
  • HTC One M8
  • HTC One M9
  • Huawei Mate M8
  • Huawei P9
  • LG G3
  • LG G5
  • LG V20

U kunt de app op alle Android toestellen downloaden, maar bij bovenstaande apparaten is de geschiktheid geverifieerd. Zorg dat uw Android-smartphone draait op Android OS versie 5.0 (Lollipop) of hoger. De app is geoptimaliseerd voor smartphones met een schermresolutie van 1080x1920 pixels. Met andere schermresoluties is het beeld wellicht niet optimaal.

ReSound Smart app

• Samsung Galaxy S9+
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S7
  • Samsung Galaxy S7 Edge
  • Samsung Galaxy S6
  • Samsung Galaxy S6 Edge
  • Samsung Galaxy S5
  • Samsung Galaxy S4
  • Samsung Galaxy Note 4
  • Samsung Galaxy Note 5
  • Samsung Galaxy Note 8

De app kan alleen gedownload worden op bovenstaande apparaten. Elke subvariant van de hierboven vermelde telefoons, bijv. Galaxy S5 Active, is in elk land door de provider aangepast. Wij kunnen hierdoor geen directe geschiktheid garanderen.

Heeft u één van de varianten met een werkende directe verbinding met uw hoortoestellen, dan adviseren we geen upgrade te doen naar OS Android 6.0.1 of hoger, maar uw Android-smartphone te laten draaien op Android OS versie 5.0 - Lollipop.

Uw hoortoestellen moeten bijgewerkt zijn naar de nieuwste firmware, zodat ze geschikt zijn voor de app. Uw audicien kan deze update voor u uitvoeren.

Ondersteunende bediening voor uw app:

Zijn uw ReSound hoortoestellen of uw smartphone niet geschikt voor de ReSound Smart 3D app of de ReSound Smart app? Gebruik dan de ReSound Control app samen met de ReSound Telefoonclip+.

Geschiktheid: Android-toestellen draaiend op OS 2.3.5 of hoger en Bluetooth v 2.0. Functionaliteit gecontroleerd op geselecteerde apparaten van HTC, Huawei, LG, Motorola, Samsung en Sony.