Wat is een bimodale hooroplossing?

Samen met Cochlear introduceren wij de eerste smart bimodale hooroplossing die Made for Apple is.

Dit betekent dat u uw instellingen kunt aanpassen met de Cochleair™ Nucleus 7® Sound Processor en een geschikt ReSound LiNX Quattro, ReSound LiNX 3D of ReSound ENZO 3D-hoortoestel*. Ook kunt u geluid rechtstreeks naar beide oren streamen vanaf een geschikt MFi-apparaat.

*Alleen AHO- en RIE-modellen ondersteunen een bimodale oplossing.

Compatibele Android-apparaten die directe audiostreaming mogelijk maken, worden binnenkort verwacht.

Een aantal ReSound LiNX Quattro-modellen werken binnenkort ook met het besturingssysteem van Android voor directe audiostreaming. Naar verwachting komen deze compatibele Android-smartphones eind 2019 op de markt.