Ondersteuning voor de ReSound Control app

ReSound Control app.

Met de ReSound Control app wijzigt u met uw smartphone snel het volume van uw hoortoestellen.  Zonder dat u uw hoortoestellen hoeft aan te raken.

De ReSound Control app is alleen te gebruiken in combinatie met de ReSound TelefoonClip+.

De app is beschikbaar voor iPhone, iPad of iPod touch, draaiend op iOS 7 of hoger. De app is geoptimaliseerd voor iPhone 5 en voor Android™ smartphones, draaiend op versie 2.3.5 of hoger (niet alle Android smartphones zijn geschikt).

Veelgestelde vragen

Van start

Waarom zie ik de app niet in de Google Play Store op mijn Android-smartphone?
Welke hoortoestellen zijn geschikt voor de app?
Waarom heb ik de Telefoonclip+ nodig om de app te gebruiken?
Ik heb een originele ReSound Telefoonclip. Werkt hij met de app?
Hoe kan ik zien of ik een ReSound Telefoonclip of een ReSound Telefoonclip+ heb?
Welke mobiele apparaten zijn geschikt voor de app?
Welk besturingssysteem moet mijn mobiele apparaat hebben?
Hoe koppel ik mijn smartphone/iPhone met de ReSound Telefoonclip+.
Ik heb de app gedownload en mijn smartphone gekoppeld aan de Telefoonclip+. Hoe ga ik verder?
Ik heb de app gedownload maar ik kan hem niet vinden op mijn telefoon.
Denkt u eraan om de vergrendelingsgeluiden en toetsenbordgeluiden op uw mobiele telefoon uit te schakelen?
Waarom ziet mijn app er anders uit dan op de website?

Volume & dempen

Wat is het verschil tussen de witte en de blauwe volumebalken?
Kan ik het geluid dempen?
Kan ik het geluid alléén voor mijn linker of rechter hoortoestel dempen?
Waarom zie ik geen dempfunctie op mijn app?
Hoe wijzig ik het volume voor alléén mijn linker of rechter hoortoestel?
Hoe herstel ik het volume naar de standaardinstellingen?
Kan ik met de app het volume van mijn telefoon aanpassen tijdens een telefoongesprek of terwijl ik geluid stream?
Kan ik met de app het volume van mijn hoortoestellen aanpassen tijdens een telefoongesprek of terwijl ik audio stream?
Wat zijn de kleine 'puntjes' op de volumebalken?

Programma's

Waarom kan ik niet van programma wisselen terwijl ik naar muziek luister of telefoneer?
Waarom kan ik helemaal niet van programma wisselen?
Als ik de namen van de programma's wijzig, herkent mijn audicien ze dan nog wel?
Waarom ben ik de programmanamen kwijt die ik zelf heb aangepast?
Waarom veranderde de programmanaam toen ik het selecteerde?

Verbinding

Ik heb de ReSound Telefoonclip+ ingeschakeld, maar mijn mobiele apparaat maakt geen Bluetooth-verbinding.
Mijn telefoon is via Bluetooth met de ReSound Telefoonclip+ verbonden, maar de app zegt dat hij niet verbonden is met mijn hoortoestellen?
Wat betekenen de strepen op het scherm ‘Verbindingsstatus’?
Wat betekent het rode uitroepteken op de statusknop?

Overig

In welke talen is de app beschikbaar?
Wat is de demomodus?
Hoe verwijder ik de app?
ReSound Control app video tutorial thumbnail.

Slimme bediening naar een hoger niveau

Bekijk dit filmpje en zie hoe uw iPhone verandert in een afstandsbediening voor uw hoortoestellen met de ReSound Control app.
ReSound hearing care professional interacting with a patient during an appointment.

Persoonlijke hulp nodig?

Wij brengen u graag in contact met een audicien bij u in de buurt.
Vind een audicien