Ondersteuning voor ReSound ENZO 3D

Lees deze pagina goed door om zo goed mogelijk te profiteren  van uw hoortoestellen. Met de juiste zorg, onderhoud en gebruik zullen uw hoortoestellen zorgen voor vele jaren hoorplezier.

Instructievideo's

Kijk hoe u met behulp van de app u optimaal gebruik maakt van uw hoortoestellen

Algemene instellingen en functies (Engelse instructies)

Uitleg over de Smart app 3D

Check de batterijstatus van uw hoortoestellen.
Gebruik van de functie 'Zoek mijn hoortoestellen'
Wijzig uw luisterprogramma's

Sneltoetsen gebruiken

Uw draadloze verbinding controleren
Uw draadloze ReSound hoortoestellen koppelen met een Apple-apparaat

De functie Favorieten gebruiken (Engelse instructies)

Een nieuwe Favoriet aanmaken.
De namen van programma's en favorieten wijzigen.
Een bestaande favoriet verwijderen, hernoemen of de locatie ervan wijzigen.
Een of meerdere favorieten verwijderen.
De instellingen wijzigen om automatisch óf handmatig een favoriet te selecteren.

Natuurgeluiden selecteren

ReSound e-Assist (Engelse instructies)

Nieuwe instellingen accepteren en installeren met ReSound e-Assist
Een serviceverzoek doen met ReSound e-Assist
Instellingen herstellen met ReSound e-Assist