Ondersteuning voor ReSound ENZO 3D

Lees deze pagina goed door om zo goed mogelijk te profiteren  van uw hoortoestellen. Met de juiste zorg, onderhoud en gebruik zullen uw hoortoestellen zorgen voor vele jaren hoorplezier.

Instructievideo's

Ontdek hoe u optimaal gebruik maakt van uw hoortoestellen en hun slimme functies

Algemene instellingen en functies

Uitleg Smart app 3D

Hoe u controleert u of de batterijen van uw hoortoestellen bijna leeg zijn?
Gebruik maken van de functie 'Zoek mijn hoortoestellen'
Luisterprogramma's wijzigen

Sneltoetsen gebruiken

Uw draadloze verbinding controleren
Uw draadloze ReSound hoortoestellen koppelen met een Apple-apparaat

De functie Favorieten gebruiken

Een nieuwe Favoriet aanmaken.
De namen van programma's en favorieten wijzigen.
Een bestaande favoriet verwijderen, hernoemen of de locatie ervan wijzigen.
Een of meerdere favorieten verwijderen.
De instellingen wijzigen om automatisch óf handmatig een favoriet selecteren.

Nieuwe instellingen accepteren en installeren met ReSound e-Assist
Een service-verzoek doen met ReSound e-Assist
Eerdere instellingen herstellen met ReSound e-Assist