Ondersteuning ReSound LiNX 3D

ReSound LiNX 3D is Made for Apple (MFi).

MFi en connectiviteit van hoortoestellen geven u talloze nieuwe mogelijkheden. Gehoorverlies betekende tot nu toe dat u geen gebruik kon maken van alle nieuwe technologieën op het gebied van connectiviteit. Met MFi is dit nu wél mogelijk.

Instructievideo's

Ontdek hoe u optimaal gebruik maakt van uw hoortoestellen en hun slimme functies

Algemene instellingen en functies

Uitleg Smart app 3D

Hoe u controleert u of de batterijen van uw hoortoestellen bijna leeg zijn?
Gebruik maken van de functie 'Zoek mijn hoortoestellen'
Luisterprogramma's wijzigen

Sneltoetsen gebruiken

Uw draadloze verbinding controleren
Uw draadloze ReSound hoortoestellen koppelen met een Apple-apparaat

De functie Favorieten gebruiken

Een nieuwe Favoriet aanmaken.
Een bestaande favoriet verwijderen, hernoemen of de locatie ervan wijzigen.
De instellingen wijzigen om automatisch óf handmatig een favoriet selecteren.

Nieuwe instellingen accepteren en installeren met ReSound e-Assist
Een service-verzoek doen met ReSound e-Assist
Eerdere instellingen herstellen met ReSound e-Assist