Ondersteuning ReSound LiNX Quattro

ReSound LiNX Quattro oplaadbare RIE

ReSound LiNX Quattro is Made for Apple (MFi).

Made for Apple (MFi) technologie en de connectiviteit van hoortoestellen geven u talloze nieuwe mogelijkheden. Gehoorverlies betekende tot nu toe voor velen dat er geen gebruik kon maken worden gemaakt van alle nieuwe technologieën op het gebied van connectiviteit. Met MFi is dit nu wél mogelijk.

Instructievideo's

Kijk hoe u met behulp van de app u optimaal gebruik maakt van uw hoortoestellen

Algemene instellingen en functies (Engelse instructies)

Uitleg over de Smart app 3D

Check de batterijstatus van uw hoortoestellen.
Gebruik van de functie 'Zoek mijn hoortoestellen'
Wijzig uw luisterprogramma's

Sneltoetsen gebruiken

Uw draadloze verbinding controleren
Uw draadloze ReSound hoortoestellen koppelen met een Apple-apparaat

De functie Favorieten gebruiken (Engelse instructies)

Een nieuwe Favoriet aanmaken.
Een bestaande favoriet verwijderen, hernoemen of de locatie ervan wijzigen.
De instellingen wijzigen om automatisch óf handmatig een favoriet te selecteren.

Natuurgeluiden selecteren

ReSound e-Assist (Engelse instructies)

Nieuwe instellingen accepteren en installeren met ReSound e-Assist
Een serviceverzoek doen met ReSound e-Assist
Instellingen herstellen met ReSound e-Assist