Support for ReSound Control app

ReSound Control app.
Med ReSound Control app kan du bruke smarttelefonen til å justere volumet på høreapparatene raskt og uten fysisk å berøre høreapparatene.

Vanlige spørsmål

Kom i gang

I hvilke land er appen tilgjengelig i App Store eller Google Play?
Hvorfor ser jeg ikke appen i Google Play på min Android-telefon?
Hvilke høreapparat trenger jeg får å kunne bruke appen?
Hvorfor trenger jeg ReSound Phone Clip+ for å bruke appen?
Jeg har en original ReSound Phone Clip. Fungerer den med appen?
Hvordan vet jeg om jeg har en ReSound Phone Clip eller ReSound Phone Clip+?
Hvilke mobilenheter trenger jeg for å bruke appen?
Hvilket operativsystem på mobiltelefonen min ha?
Hvordan parer jeg mobilenheten min med ReSound Phone Clip+?
Jeg har lastet ned appen og paret mobilenheten til ReSound Phone Clip+? Hva skal jeg så gjøre?
Jeg har lastet ned appen, men jeg finner den ikke på telefonen min?
Har du husker å deaktivere låselyder, tastaturklikk og andre berøringslyder på mobiletelefonen?
Hvorfor ser appen min forskjellig ut fra det jeg ser på websiden?

Volum og demping

Hva er forskjellen mellom de hvite og blå volumstolpene?
Kan jeg dempe lyden?
Kan jeg dempe lyden på bare det høyre eller venstre høreapparatet?
Hvorfor seg jeg ikke dempefunksjonen på appen min?
Hvordan justerer jeg volumet på bare høyre eller venstre høreapparat?
Hvordan tilbakestiller jeg volum til fabrikkinnstillinger?
Kan jeg bruke appen til å justere telefonvolum under samtaler eller under streaming av musikk?
Kan jeg bruke appen til å justere volum på høreapparatet under telefonsamtaler eller mens jeg streamer musikk?
Hva er de små "hullene" på volumstolene?

Program

Hvorfor kan jeg ikke bytte program mens jeg hører musikk eller er i en telefonsamtale?
Hvorfor får jeg ikke byttet program?
Hvis jeg redigerer navnene på programmene, vil audiografen da kunne gjenkjenne dem?
Hvorfor har jeg mistet de tilpassede programnavnene jeg har lagt inn?
Hvorfor endret navnet på et program seg da jeg valgte det?

Tilkobling

Hvis har slått på ReSound Phone Clip+, men mobilenheten setter ikke opp Bluetooth-tilkoblingen.
Telefonen min er koblet til ReSound Phone Clip+ via Bluetooth, men appen sier at den ikke er koblet til hørselssystemet?
Hva betyr strekene på Link-skjermen?
Hva prøver det røde utropstegnet på Link-knappen å fortelle meg?

Annet

Kan jeg få appen på andre språk enn engelsk?
Hva er Demomodus?
Hvordan fjerner jeg appen?
ReSound Control app video miniatyrbilde.

Et nytt nivå av smart kontroll

Se denne animasjonen for å se hvordan du kan gjøre om en iPhone til fjernkontroll for høreapparater med ReSound Control app.
ReSounds audiograf i direkte kontakt med en pasient under en konsultasjon.

Behov for personlig hjelp?

Vi samarbeider med audiografer over hele verden og vi kan raskt sette deg i kontakt med en audiograf i nærheten.