Ondersteuning voor ReSound ENZO²

Two powerful ReSound ENZO² hearing aids.
ReSound ENZO2 is de volgende stap in draadloze hoortoestellen voor super power-dragers. Met dit Made for iPhone (MFi) hoortoestel geniet u van de belangrijkste dingen in uw leven, in een geweldige geluidskwaliteit. U kunt geluid direct streamen vanaf uw iPhone, iPad of iPod touch.

U hoeft geen enkel telefoontgesprek meer te missen en u maakt verbinding met de wereld om u heen. Deze Made for iPhone hoortoestellen openen een nieuwe wereld voor u.

Instructievideo's

Ontdek hoe u optimaal gebruik maakt van uw hoortoestellen en hun slimme functies

Algemene instellingen en functies

Iemand bellen met ReSound hoortoestellen.
Een telefoontje ontvangen met uw draadloze ReSound hoortoestellen.
Een favoriet toevoegen in de ReSound Smart app.
De batterijstatus van uw draadloze hoortoestellen controleren met de ReSound Smart app.
Programma's van uw hoortoestellen wijzigen met de ReSound Smart app.

iPhone en native iOS-app

Uw draadloze ReSound hoortoestellen koppelen met uw iPhone.
Een koppeling verwijderen uit uw Apple-apparaat.
Controleren of uw draadloze hoortoestellen verbonden zijn met uw iPhone.
Bluetooth aanzetten voordat u uw draadloze ReSound hoortoestellen koppelt met een Apple-apparaat.
Het volume van uw hoortoestellen regelen met de native iOS-app.
Programma's van uw hoortoestellen wijzigen met de native iOS-app.
De verbinding van uw ReSound draadloze hoortoestellen wisselen tussen verschillende Apple-apparaten.

Locatie en kaarten

‘Favorieten´, inclusief locaties, toepassen op uw hoortoestellen met de ReSound Smart app.
De namen van ‘Favorieten´ wijzigen met de ReSound Smart app.
Schakelen tussen de satellietweergave en de kaartweergave in de ReSound Smart app.
De instellingen van uw draadloze hoortoestellen automatisch aanpassen als u terugkeert naar een opgeslagen locatie.

Geluidsaanpassingen

Programma's van uw hoortoestellen wijzigen met de ReSound Smart app.
Het geluid van een filmpje naar uw draadloze hoortoestellen streamen (Apple-apparaten).
De Sound Enhancer bedienen in de ReSound Smart app.
De bas en hoge tonen van uw hoortoestellen wijzigen met de ReSound Smart app.