Support för ReSound LiNX²

Två ReSound LiNX² hörapparater.

ReSound LiNX2 är Made for iPhone (MFi).

MFi-tekniken och trådlösa tillbehör till hörapparater har skapat helt nya möjligheter. För många personer innebär en hörselnedsättning att det inte går att använda den moderna tekniken som de flesta av oss tar för givet – men nu gör MFi det möjligt.

Videoguider

Ta reda på hur du använder hörapparaternas smarta funktioner optimalt:

Allmänna inställningar och funktioner

Så svarar du på inkommande telefonsamtal med dina ReSound Smart hörapparater.
Så ringer du telefonsamtal med ReSound Smart hörapparater.
Så byter du program i dina ReSound Smart hörapparater med appen ReSound Smart.
Så lägger du till en favorit i appen ReSound Smart.

iPhone och iOS

Så parkopplar du dina ReSound Smart hörapparater med en iPhone.
Så tar du bort en parkoppling från din Apple-enhet.
Så kontrollerar du att dina ReSound Smart hörapparater är anslutna till din iPhone.
Så aktiverar du Bluetooth innan du parkopplar dina ReSound Smart hörapparater med en Apple-enhet.
Så växlar du anslutningen av dina ReSound Smart hörapparater mellan olika Apple-enheter.
Så byter du program i dina ReSound Smart hörapparater med iOS inbyggda funktioner.
Så ändrar du volymen på dina ReSound Smart hörapparater med iOS inbyggda funktioner.

Platser och kartor

Så aktiverar du sparade ”Mina platser”-inställningar i dina ReSound Smart hörapparater med appen ReSound Smart.
Så ändrar du namn på ”Mina platser” med appen ReSound Smart.
Så växlar du mellan satellit- och kartvy i appen ReSound Smart.
Så aktiverar du automatiskt inställningar för dina ReSound Smart hörapparater när du återvänder till en sparad plats.

Ljudinställningar

Så streamar du ljudet från en film till dina ReSound Smart hörapparater (Apple-enheter).
Så ändrar du volymen i dina ReSound Smart hörapparater med appen ReSound Smart.
Så använder du funktionen Sound Enhancer i appen ReSound Smart.
Så justerar du bas och diskant i dina ReSound Smart hörapparater med appen ReSound Smart.