Støtte for ReSound ENZO²

To kraftige ReSound ENZO² høreapparater.
ReSound ENZO2™ er det neste steget i Smart Hearing for super power-brukere. Som et Made for iPhone (MFi) høreapparat gir det deg enkel tilgang til lydene som betyr mest for deg, i den best tenkelige lydkvaliteten. I tillegg kan du strømme lyd direkte fra iPhone, iPad eller iPod touch.

Dette betyr at du ikke trenger å gå glipp av telefonsamtaler, men derimot at teknologien tar seg av dette. Våre Made for iPhone høreapparater gjør nå dette mulig.

Nedlastinger

For å kunne støtte dem som opplever denne nye verdenen på best mulig måte, har vi laget materiale for å hjelpe deg med å bli kjent med denne teknologien.

Filene lastes automatisk ned når du klikker på dem:

Bruksanvisning (EN)

Produktbrosjyre (EN)

Hefte over fordeler (EN)

Videoer

Finn ut hvordan du best bruker høreapparatene og deres smarte funksjoner:

Generelle innstillinger og funksjoner

Slik foretar du en oppringning med ReSound Smart høreapparater.
Slik mottar du en oppringning med ReSound Smart høreapparater.
Slik legger du til en favoritter i ReSound Smart app.
Slik sjekker du batterinivået på dine ReSound Smart høreapparater ved hjelp av ReSound Smart app.
Slik bytter du programmer på ReSound Smart høreapparater ved hjelp av ReSound Smart app.

iPhone og innebygd iOS

Slik parer du ReSound Smart høreapparater med iPhone.
Slik fjerner du en paring fra Apple-enheten.
Slik sjekker du om dine ReSound Smart høreapparater er koblet til din iPhone.
Slik slår du på Bluetooth før paring av ReSound Smart-høreapparatet med en Apple-enhet.
Slik endrer du volum på ReSound Smart høreapparat med innebygd iOS-funksjonalitet.
Slik endrer du program på ReSound Smart-høreapparatene med innebygd iOS-funksjonalitet.
Slik bytter du tilkobling av ReSound Smart høreapparater mellom Apple-enheter.

Steder og kart

Slik bruker du "Mine steder"-innstillingene på ReSound Smart-høreapparat med ReSound Smart app.
Slik redigerer du navnene i "Mine steder" med ReSound Smart app.
Slik bytter du mellom satellittbilde og kart i ReSound Smart app.
Slik stiller du automatisk inn ReSound Smart-høreapparatene når du kommer tilbake til et lagret sted.

Lydjusteringer

Slik endrer du volum på ReSound Smart høreapparater ved hjelp av ReSound Smart app.
Slik streamer du filmlyd til ReSound Smart høreapparater (Apple-enhet).
Slik bruker du Sound Enhancer i ReSound Smart app.
Slik justerer du bass og diskant på ReSound Smart høreapparater ved hjelp av Sound Smart app.